Loading...

Adventskalenderen til mere intimitet

Selv om vi siger, vi er blevet så frisindede i det intime rum - både i fht følelser, krop og seksualitet, er det ikke nødvendigvis det, der er min erfaring- hverken professionelt eller privat. 

Intimitet, er stadig for mange en sårbar og svær størrelse at udtrykke sig og navigere i. Der er stadig masser af blufærdighed, usikkerhed, skam, udfordrende snakke og følelser, som mange bevidst eller ubevidst undviger i det intime rum.  Det skaber afstand i relationen til sig selv og dem man holder af.

Det er der flere årsager til - bland andet:

1.

De fleste har ikke lært at tillade, mærke, navigere i og udtrykke sig i hele det følelsesmæssige spektrum. I stedet har vi lært om rigtige, forkerte, upassende, besværlige og måske endda forbudte følelser - det kan være vrede, angst, sorg, mindreværd, usikkerhed, skam, magtesløshed mm. 

Det resulterer i de fleste tilpasser sig - moderer og undertrykker deres følelser, for at undgå at føle sig forkerte, for meget, for lidt, for besværlige eller for krævende. For ikke at såre, bliver såret eller endnu værre - blive afvist og forladt! Det vil sige, vi lukker ned for alle de dele af os selv, vi ikke føler os elskelige eller værdifulde i. Vi lægger bånd på og afstand til os selv og dermed også til dem, vi er i relation med. Vi kan nemlig kun forbinde os til et andet mennekse i den grad vi kan forbinde os til os selv. 

2.

Vi lever i en meget mental og rationel styret verden, hvor vi skal være effektive, præstere, nå i mål og lykkes! Med det fokus har mange mistet kontakten til deres sanselighed og krop samt har svært ved at mærke både nydelse, ubehag og smerte. Afhængig om du er mand eller kvinde, er der også forskellige kropsidealer der fremelskes, og kan være en anden grund til at mange ikke føler sig værdige, tilpasse i eller i kontakt med deres krop. 

3.

Seksuelt er der stadig meget blufærdighed, usikkerhed og skam. For mange er sex udelukkende forbundet med kønsorganer, præstation og at komme i mål - nå et klimaks.

Det bruges stadig af mange ubevidst til at føle sig dygtig, værdig, elsket, mere sikker i relationen og holde på sin partner. Til at undvige reelt at forholde sig til svære følelser, uenigheder og konflikter. 

Det betyder at vi misser det kæmpe potentiale for essensiel næring og livskraft, dyb forbindelse, nydelse og healing, som den seksuelle energi mest af alt rummer.

 

Pga af de ovenstående 3 problematikker, er mange udfordrede i at tillade, mærke og udtrykke deres følelser, behov og grænser i det intime rum. Og trods de bedste intentioner er de færreste frie og ærlige i deres udtryk, føler sig ensomme og længes efter "noget andet eller mere " - uden måske helt at være bevidste om, hvad "det" er.

 

Hvis du genkender dig i bare noget af det ovenstående vil Adventskalenderen lige være noget for dig!! Du får i alt:

- 4 inspirationsvideoer, hvor du inviteres til at reflektere over og skabe mere bevidsthed om, hvor du spænder ben for dig selv i det intime rum samt hvordan du kan byde mere intimitet ind. I sidste ende ligger dit største og eneste mandat til forandring hos DIG!

- 4 guidede meditationer. Et praktisk redskab til at forbinde og integrere dine erkendelser fra inspirationsvideoerne i hele dit intime system - på alle planer. De vil styrke din forbindelse til og tryghed i at mærke, møde, forstå og navigere i dine følelser, dine kropssansninger og din seksualitet. Du vil forbinde dig dybere, kærligere og mere respektfuld med dig selv -blive mere intim og nærværende med din indre verden.

Det er simple redskaber, der kan skabe store forandringer, hvis du anvender dem og dedikerer dig til processen .

Det vil først og fremmest ændre måden du relaterer til dig selv, styrke din væren og valg i livet. Med det stærke fundament. vil det være så meget lettere at gå ud og skabe en dyb, nærende og respektfuld relation til et andet menneske.

For kun 79 kr kan Adventkalenderen blive din eller du kan købe den til en du holder af!

JA TAK DEN KALENDER MÅ JEG HAVE

Du kan også høre mig fortælle mig lidt om kalenderen herunder